Online Stroopwafels Kopen

Stroopwafels worden al op diverse plekken in de wereld gebakken. Maar ze zijn nog lang niet overal te koop. Daarom zijn wij begonnen met het aanbieden van stroopwafels. Wil jij ook (weer) van die heerlijke stroopwafels proeven? Bestel ze dan nu bij The Box of Holland. Want dankzij onze wereldwijde verzendservice kun jij nu ook online stroopwafels kopen en genieten van deze heerlijke wafels. Ons assortiment is al ruim, maar zal gaandeweg steeds verder groeien. 

Buy Stroopwafels Online

Nederlandse expats en emigranten werken en wonen overal ter wereld. Maar ook toeristen uit onze buurlanden en verder weg weten de stroopwafels te waarderen. Wat ons betreft kunnen de stroopwafels internationaal. Ze horen thuis in het rijtje van molens, tulpen en klompen. Of in een ander rijtje van poffertjes, oliebollen, hagelslag, pindakaas en pannenkoeken

Wij zijn op strooptocht gegaan

The Box of Holland is op “strooptocht” gegaan. Want we willen graag een zo breed mogelijk assortiment van stroopwafels aanbieden. Daarom vind je bij ons naast stroopwafels van de Jumbo ook Kanjers. En binnenkort gaan we het assortiment van Daelmans aanbieden.

Meer informatie over Stroopwafels uit Nederland.

Hollandse stroopwafels, Nederlandse stroopwafels bestellen, Syrup Waffles, Sirupwaffeln, dutch cookies

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

10 Artikel(en)