Nederlandse chocolade is zo lekker!

Ben je op zoek naar chocolade uit Nederland? Dan ben je hier op de juiste plaats. Bij The Box of Holland kun je jouw favoriete Nederlandse chocolade bestellen. Chocola is niet typisch Nederlands, maar er is wél typisch Nederlandse chocolade! En dat heeft natuurlijk alles te maken met de smaak.

De smaak van Nederlandse chocolade

Nederlandse chocolade is vaak zacht, romig en vol van smaak. Maar, smaken verschillen. En dat is juist mooi! Want daardoor is er lekker veel keuze! Kies jij voor de smaak melk of puur? Of ga jij helemaal uit je dak met een witte reep. Alleen in Brazilië wordt meer witte chocolade geconsumeerd dan in Nederland. En natuurlijk zijn er ook gevulde repen met bijvoorbeeld hazelnoten of rozijnen.

Hollandse uitvinding

Op de haven in Amsterdam wordt de meeste cacao ter wereld doorgevoerd. En op het gebied van cacaoverwerking doet Nederland het ook zeer goed. We hebben in Nederland een serieuze cacao- en chocolade-industrie. Veel halffabricaten worden weer geëxporteerd en verwerkt in België, Duitsland en andere landen. In 1823 werd door de Nederlandse cacaofabrikant Van Houten de Hollandse methode voor cacaoverwerking geïntroduceerd. De verwerking werd eenvoudiger en de smaak een stuk beter. Nog steeds worden chocoladerepen met behulp van deze Hollandse uitvinding geproduceerd.

Nederlandse chocolade bestellen

Mensen ervaren regelmatig een sterk verlangen naar een bepaald voedingsmiddel. En heel vaak is dat chocolade. Geniet van de geur en de sensationele ervaring van smeltende chocolade op uw tong. Bij Nederlandse chocolade denk je al gauw aan Verkade of Droste. Daarnaast kun je bij ons ook producten bestellen van Van Houten en Milka, Cote D’Or of Jumbo.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

10 Artikel(en)