• Het is tijd voor drop

Nederlandse drop om dol op te zijn!

Drop wordt gezien als iets typisch Nederlands. En het is in vele smaken verkrijgbaar. Er is dan ook altijd wel een dropje te vinden dat past bij jouw smaak. Nederlanders houden hier echt van. Nederlandse drop is dan ook onlosmakelijk verbonden met onze cultuur.

Nederlandse drop online bestellen

Als je in het buitenland woont of voor langere tijd gestationeerd bent in het buitenland als expat, dan is het vaak niet eenvoudig om Nederlandse drop te verkrijgen in de plaatselijke winkels of supermarkten. Daarom kan je bij The Box of Holland jouw favoriete Nederlandse drop bestellen. Zo kun jij binnen enkele dagen weer genieten van die heerlijke en unieke smaak.

Dropsoorten

Drop heb je in Nederland in vele soorten. De meeste Nederlandse drop is onder te verdelen in zoete en zoute varianten. Daarnaast kun je ook kiezen voor harde of zachte varianten. The Box of Holland heeft voor elk wat wils.

Nederlandse dropmerken

Geniet waar dan ook ter wereld van bekende dropmerken als Venco, Klene, Haribo, RedBand, Napoleon, Katja, Autodrop en Oldtimers.

Nederlandse drop verpakkingen

Natuurlijk vind je bij The Box of Holland de bekende zakjes en dozen. Maar wat als je niet kunt kiezen omdat je eigenlijk alles lekker vindt? Kies dan voor ons schepdrop assortiment in een puntzak (binnenkort leverbaar). En wat dacht je van een compleet pakket met allerlei soorten? De zogenaamde Hollandse DropBox (binnenkort leverbaar).

Drop, altijd en overal

Wij verzenden Nederlandse drop en vele andere typisch Nederlandse producten over de hele wereld. De beste kwaliteit wordt snel, veilig en vertrouwd geleverd tot aan uw eigen voordeur.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

12 Artikel(en)