Sinterklaas is weer naar Spanje vertrokken...

De landelijke intocht valt in 2018 op 17 november!

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, want we zitten allemaal even recht! Sinterklaas wie kent 'em niet? En natuurlijk zwarte piet! Iedereen is vol verwachting. En jong en oud zingt uit volle borst. Elk jaar komt Sinterklaas in november weer naar Nederland voor een typisch Nederlands feest voor de hele familie. De tijd van verlanglijstjes, lootjes trekken en cadeautjes kopen breekt aan. En overal is de gezelligheid voelbaar.

Online Sinterklaas artikelen kopen

Bij The Box of Holland bestel je eenvoudig én heel voordelig online alle Sinterklaas lekkernijen. Wij verzenden jouw bestelling razendsnel. Dat doen we graag. Zodat jij ook met jouw gezin, vrienden, familie en collega`s kunt genieten van een leuke en gezellige pakjesavond.

Bestel lekkere Sinterklaas producten in Nederland

Natuurlijk eten we met ons allen in Nederland heel wat pepernoten, chocoladeletters en taaitaai. Maar hoe vier je Sinterklaas als je in het buitenland woont? Ook dan wil je graag kunnen genieten van een heerlijk avondje met kruidnootjes en snoepgoed. Bestel dan bij ons je favoriete producten die horen bij Sinterklaas.

Pre-order now for Sinterklaas

Vanaf september/oktober kun jij chocoladeletters in diverse smaken (melk, wit en puur), pepernoten en kruidnoten, strooigoed, speculaas, taaitaai poppetjes en andere typische Sinterklaas producten bestellen. De letters zijn verkrijgbaar van A tot Z. Ze zijn echt alleen maar verkrijgbaar in de Sinterklaasperiode.

Wij wensen u alvast heel veel plezier!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

4 Artikel(en)