Verwen je Valentijn met het allerlekkerste uit Nederland!

Valentijnsdag wordt wereldwijd gevierd. Het is de ideale gelegenheid om je geliefde vriend of vriendin te laten weten hoe veel je van hem of haar houdt. Maar het mag ook anoniem als degene voor wie jij bent gevallen het nog niet weet. Eigenlijk kun je op Valentijnsdag iedereen in het zonnetje zetten. Dus ook je lieve collega, je fantastische vrouw of super romantische man.

Een uniek geschenk voor je geliefde

Als jouw Valentijn (tijdelijk) in het buitenland woont, hoe kun je dan op een originele manier laten weten wat je voor diegene voelt? Om het jou extra makkelijk te maken vind je hier een selectie uit ons uitgebreide assortiment. Hieronder staan producten uit Nederland die zeker in de smaak zullen vallen. Gebruik eventueel het menu aan de linkerkant om verder te zoeken. Hier vind je nog veel meer typisch Nederlandse producten.

Lekker en origineel in het buitenland

Bestel bijvoorbeeld een stuk lekkere Nederlandse kaas. Of vul de voorraadkast (en het hart) van je geliefde met stroopwafels! Misschien ben jij als emigrant of expat naar heel wat anders op zoek? Vertel ons wat voor jou écht oerhollands is? Stuur een mail of ga naar onze Facebook pagina en laat het ons weten.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

23 Artikel(en)