The Box of Holland - Worldwide Dutch Supermarket

Deze website (www.theboxofholland.com) is een website van Dutch Retail Box, gevestigd te Beilen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Emmen onder nummer 65274539. Ons BTW-nummer is NL137297166B01.

Dutch Retail Box is een familie-bedrijf. We zijn geboren en getogen in Nederland. En daar zijn we trots op. Wij zijn niet de grootste, maar we willen wel de meest toonaangevende bijzondere en spraakmakende online supermarkt van Nederland zijn met wereldwijde verzending.

Wij voelen ons sterk verbonden met de wereld om ons heen. Een andere omgeving en andere culturen met andere gewoonten. Het is prachtig om dat te ervaren.

Nederlanders zijn ondernemende mensen. Ze zijn niet bang om de grenzen te verleggen. Zo gaan vele Nederlanders emigreren of zijn al lang geleden geëmigreerd. Een hele grote stap. Met veel onbekende aspecten en nieuwe ontwikkelingen. Ook stagiaires in het buitenland of expats die gedurende langere tijd in het buitenland verblijven, vanwege werk of project, krijgen hier mee te maken.

Nederland is een klein land. Desondanks heeft het veel interessants te bieden voor toeristen. De natuur en cultuur van ons kleine landje is ook bijzonder. Met mooie musea en steden en honderden kilometers fietspaden. Zee, duinen en eilanden. Voor elke toerist is er wat te vinden.

En dan hebben we het nog niet gehad over onze typische eetgewoonten. The Box of Holland is dé online Nederlandse supermarkt met wereldwijde verzending. Steeds meer mensen willen zelf, snel en gemakkelijk, online hun inkopen doen. Onze Worldwide Dutch Supermarket geeft u de mogelijkheid om alles te kopen wat u in uw plaatselijke buitenlandse winkel of supermarkt niet kunt vinden. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij er direct mee aan de slag.

Met dagelijks nieuwe producten in meer dan 200 categorieën, biedt The Box of Holland haar klanten een actueel en verrassend assortiment. We zijn een enthousiast jong bedrijf dat staat voor kwaliteit en een uitmuntende dienstverlening.

Op onze pagina - Hoe werkt deze site?  - leest u meer over onze werkwijze. Wij wensen u veel plezier tijdens het winkelen op onze site.

Met vriendelijke groet,

Dutch Retail Box, Ridderspoorlaan 2, 9413 CH  BEILEN, The Netherlands