Originele Nederlandse Kerstpakketten

Goed gevulde kerstpakketten met typisch Nederlandse producten speciaal geselecteerd voor Kerst. Een kant en klaar kerstpakket in een fraai versierde doos. Gevuld met van alles en nog wat.

Een kerstpakket schenken als blijk van waardering.

Omdat jij graag iemand extra wil bedanken. Als blijk van waardeing voor zijn of haar inzet. Of gewoon zomaar omdat je iemand wil verrassen met de lekkerste artikelen uit Nederland. Dat kan nu heel eenvoudig met de kerstpakketten verzendservice van The Box of Holland. Maak een keuze uit onderstaande kerstproducten of kerstpakketten. Rond je aankoop af en geef daarbij aan waar het pakket of de pakketten naar toegestuurd moeten worden. Dan regelen wij de rest.

Of toch liever zelf een kerstpakket samenstellen?

Stel je liever zelf een mooi pakket samen? Dat kan natuurlijk ook! Begin gewoon op onze homepage en voeg de producten naar wens toe aan je winkelwagen. Bekijk ook onze speciaal geselecteerde kerstartikelen.

Intens genieten!

Het ultieme kerstcadeau voor de Nederlandse Expat die met Kerst niet thuis in Nederland kan zijn. Of een geëmigreerd gezin dat vertrokken is uit Nederland. Wat zullen ze raar opkijken als er ineens zo'n mooie grote doos vol lekkere dingen uit Nederland wordt afgeleverd. En wat zullen ze intens genieten van al het lekkers! Verwen jezelf of iemand anders met een mooi en goed gevuld pakket boordevol typisch Nederlandse producten.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.