Een typisch Nederlandse lunch

Ga je voor een uitgebreide lunch of heb je gewoon zin in een broodje kaas? Plakjes komkommer en tomaat erbij, heerlijk en gezond. Afhankelijk van de situatie en beschikbare tijd zijn er vele mogelijkheden om te lunchen. Een eenvoudige lunch lijkt in veel gevallen erg veel op een ontbijt. En dat is toch ook al zeer gevarieerd. Met vele broodvarianten en belegsoorten is het telkens weer genieten. Wil je het wat luxer aanpakken, dan kun je een salade nemen of een gebakken of gekookt eitje erbij. Een tosti. Misschien een keer knakworstjes? Ook yoghurt met fruit is heerlijk bij de lunch.

Lunchen in Nederland

Het maakt natuurlijk nog al wat uit waar je luncht en met wie. Thuis of op je werk. Op school of ergens onderweg misschien. Met zelf meegebracht brood of iets uit de kantine of een tankstation. Of ga je buiten de deur lunchen in een restaurant met collega's of een zakenrelatie? In dat geval kan een lunch zeer uitgebreid en exclusief zijn. De lunch is een mooi moment op de dag.

Even snel lunchen

Wordt het een snelle lunch? Dan is een boterham met hagelslag of vlokken of gekleurde muisjes natuurlijk super handig. Het is snel gemaakt en heel erg lekker. Vergeet niet de boter (of halvarine) anders rolt alles van je boterham af. Een beschuitje met Nederlandse kaas of jam gaat er ook wel in. En wat dacht je van een boterham met lekkere appelstroop of pindakaas? Een Nederlandse lunch bevat in elk geval veel producten die je in andere landen niet zo gauw zult tegenkomen. Gelukkig zijn wij er om jou te voorzien van al je favoriete Nederlandse producten.

Wat drinken we bij een Nederlandse lunch

Natuurlijk drinken we een kop koffie van Douwe Egberts, een kopje thee of een groot glas melk of chocomelk. Verder zijn sinaasappelsap en yoghurtdrink ook erg in trek.

Snel of uitgebreid? Een Nederlandse lunch kent vele mogelijkheden. Eenvoudig of luxe. Wij versturen typisch Nederlandse lunchproducten wereldwijd.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

1 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende richting in

1 Artikel(en)